HOVEDSIDEN  TILBAKERUNER

Se bilde på første side om runer eller følg denne linken.

 

Lykkeamulett:

Denne positive runen betegner geviret på en elg. Den har direkte tilknytning til barlind som ble brukt til å lage buer av. Den antyder også fingrene på en avvergende hånd  og åndelig  sett at man strekker seg opp mot det hellige. Den antyder at hvis man anstrenger seg, kan man oppnå gode resultater i jakt eller i en søken.

 

Helbredelse gir denne sammensetningen :

Sammensatt av Man eller menneske , Ty og Beorc . Beorc viser til fornyelse , renselse , healing , den er direkte tilknyttet bjørken og dens evne til å rense og helbrede . Ty står for rettferdighet og gode forordninger og framgang gjennom offer .

 

Beskyttelse :

Denne runen er satt sammen av Elgr, for beskyttelse , Odel for hjemmet, det gir is til beskyttelse og Thorn’ (er ) som hekk til forsvar rundt huset. I denne forbindelse kan hus bety deg selv.

 

Kjærlighet og vennskap:

For å beskytte et kjærlighetsforhold eller et godt vennskap kan disse runene kombineres. Wyn med Gyfu som gir is. Is i runesammenheng betyr ikke noe kjørlig , men en slags konserverende effekt, dvs. ta vare på, vare lenge . Is forsterker gjerne effekten eller betydningen av de andre runene.

 

Jeg lagde en rune med helbredende effekt til meg selv for noen år siden . Jeg brukte den trofast i mange år. En dag fikk nabokona låne den av meg , hun hadde fått så vondt i et bein. Da jeg fikk den tilbake etter to uker hengte jeg den rundt halsen igjen og hilste den velkommen tilbake. Etter et par dager formelig eksploderte runen og falt i gulvet . Da måtte jeg fyre opp i ovnen , holde en liten sermoni , takke runa og brenne den. Etter denne hendelsen har jeg laget mange runer, solgt på messer og gitt bort i gaver .

 

Har du lyst til å prøve runens merkelige evner?, send meg en mail .